skip to Main Content

Gebr. Vermeer, voor snel en goed(koop) containervervoer

Gebr. Vermeer Speciaal Transport is de onderneming waar u moet zijn voor goed, snel en goedkoop containervervoer. Wij hebben hiervoor het juiste materieel in huis. Ook zijn wij sinds jaar en dag gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van containers. Daarnaast beschikken wij over heftrucks om een vracht op soepele wijze naar de container te brengen. Bij ons krijgt u het complete pakket en dat voor een zeer concurrerende prijs.

Altijd de juiste wagen voor het juiste transport

Gebr. Vermeer Industrial Movements beschikt voor containervervoer over wagens met kabelsysteem of een container zijlader, voor exemplaren met diverse afmetingen. Voor ons maakt het geen verschil of een unit 20 ft., 30 ft. of 40 ft. is; de container wordt in een paar minuten tijd netjes naast de wagen geplaatst. Voor deze wijze van transport kunnen wij tevens vrachtauto’s inzetten die zijn uitgerust met een autolaadkraan. Het betreft hier motorwagens met aanhanger of trekkers met gestuurde opleggers. Moet de container verder weg worden geplaatst, dan maken wij met het oog hierop gebruik van zwaardere autolaadkranen met een groter bereik.

Container kan bij containervervoer worden geleverd

Heeft u zelf al een container? Of vindt u het makkelijk als wij die zelf leveren voor uw containervervoer? Geen probleem. U kunt containers bij Gebr. Vermeer in diverse formaten huren. Een uitstekend alternatief voor als u eerst eens wilt uitproberen of het werken hiermee u bevalt. Is dat het geval – wij twijfelen daar totaal niet aan – dan is er altijd de mogelijkheid om een container bij ons te kopen. Wist u dat wij containers ook modificeren? Je kunt die daarmee diverse functies geven: een extra ruimte voor kantoor, magazijn, opslag, werkplaats of een combinatie daarvan.

Wilt u ook snel van al deze voordelen profiteren, vul dan direct het contactformulier in. Ook als u eventueel nog vragen heeft, bijvoorbeeld wat de kosten zijn. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan bij ons altijd. Natuurlijk mag u ook altijd een afspraak maken. Onze ervaren medewerkers en chauffeurs vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van containervervoer. Tot ziens!

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top