skip to Main Content

Containers huren, voor wie wil weten waar-ie aan toe is

Een zeecontainer aanschaffen is wat anders dan boodschappen doen in de supermarkt. Weet je daar meestal precies waar je naar op zoek bent, een container is geen alledaagse aankoop. Je wilt er bovendien niet aan vast zitten, mocht deze achteraf toch minder goed bevallen. Voor mensen die graag willen weten waar ze aan toe zijn, komt Gebr. Vermeer Industrial Movements nu met dé oplossing: containers huren! Probeer deze eerst eens een tijdje uit, voordat u overgaat tot de eventuele aankoop ervan. Of misschien heeft u ‘m gewoon helemaal niet lang nodig.

Containers huren is in meerdere opzichten uiterst efficiënt. Wie voor het bewaren van spullen meer ruimte moet huren, betaalt dikwijls de hoofdprijs. Nu kunt u rustig de proef op de som nemen of een opslagcontainer huren iets voor u is. En is dat inderdaad het geval, dan hebben we bij Gebr. Vermeer Industrial Movements ook containers te koop. Als specialist in verhuur, verkoop en ook het transport ervan, kunt u rekenen op een doortimmerd advies. Met hun jarenlange ervaring, zorgt ons personeel altijd voor maatwerk.

Met Gebr. Vermeer snel extra werkoppervlak erbij

Containers huren kan onder meer in de maten 20 voet en 40 voet. Ook kunnen we ze ombouwen tot werkplaatsruimte; na schakeling van diverse exemplaren heeft u razendsnel een flink extra werkoppervlak erbij, mét stroom en verlichting! Populair is eveneens onze rookcontainer, waarin uw rokend personeel niemand tot last is en toch lekker droog staat. In het assortiment met ‘specials’ treft u bij Gebr. Vermeer Industrial Movements verder geïsoleerde opslagcontainers, open flatracks en open top containers aan.

Vraag nu een offerte aan voor containers huren

Twijfel niet en vraag vandaag nog vrijblijvend bij Gebr. Vermeer Industrial Movements een offerte aan voor containers huren. U zit op die manier nergens aan vast, maar heeft toch een heel goed beeld van de prijzen. Wij garanderen dat die u zeker zullen bevallen. Neem nu contact op met ons bedrijf in Tilburg. We helpen u met alle plezier, zodat u snel de extra vierkante meters heeft waar u naar op zoek bent.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top