skip to Main Content

Goedkope container te koop bij Gebr. Vermeer

Staat u op het punt om uw onderneming te verhuizen? Wellicht heeft u behoefte aan extra ruimte bij uw pand, waarin u tijdelijk inventaris op kunt slaan. Hoe dan ook, u moet weten dat hiervoor bij Gebr. Vermeer Industrial Movements altijd een goedkope container te koop staat. Er kan worden gekozen uit zeecontainers van diverse afmetingen: 10 voet, 20 voet tot zelfs een 40 voet container.

Laat u verbazen door de grote volumes die u hierin kwijt kunt. Wij bezorgen de container en nemen deze, als die eenmaal gevuld is, ook weer mee. Moet deze elders (op uw terrein) een plek krijgen, dan beschikken wij hiervoor altijd over het juiste materieel.

Containers voor opslag of extra kantoorruimte

Bij Gebr. Vermeer vindt u naast opslagcontainers eveneens magazijncontainers. Deze zijn in te zetten voor onder meer voorraadbeheer, of als supplementaire werkruimte. We bieden niet alleen een container te koop aan, maar kunnen deze tevens naar wens (ver)bouwen en inrichten. Moeten er verlichting, verwarming, stellingen en inbraakveilige sloten in worden aangebracht? Geen probleem voor ons! Ook regelen wij het plaatsen van kantoormeubilair. Zelfs het aanbrengen van uw reclame aan de buitenzijde behoort tot de mogelijkheden.

Containers huren is bij Gebr. Vermeer eveneens een optie. Wij zijn al sinds de jaren ’80 de specialist in industriële verplaatsingen. Zoals gezegd verzorgen wij dit soort speciale transporten helemaal zelf. Hiervoor hebben we een uitgebreid arsenaal aan vrachtwagens, diepladers en autolaadkranen, maar ook specials als een container zijlader en (elektrische) heftrucks. Wij zetten niet enkel de container te koop, maar zorgen er tevens voor dat deze komt te staan waar u dat wilt. Dit alles bieden wij aan voor een prijs die u elders niet snel zult vinden.

Container te koop? Laat ons die vervoeren

Ziet u ergens anders een container te koop staan? Informeer dan hoe die naar uw terrein wordt gebracht. Natuurlijk kunnen wij deze ook vervoeren. Het voordeel van Gebr. Vermeer Industrial Movements is echter dat ook wij diezelfde containers te koop hebben staan. Dat maakt ons tot een partner met een plus. Vul daarom nu ons contactformulier in.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top