skip to Main Content

Container 20ft’: de robuuste alleskunner van Gebr. Vermeer

Op zoek naar een robuuste, overzichtelijke container met toch een vorstelijke inhoud? Eentje die bovendien geschikt te maken is voor andere zaken dan transport? Dan heeft Gebr. Vermeer Industrial Movements voor u altijd de ‘container 20 ft’ op voorraad. Bestel ‘m nu, dan staat deze snel op uw terrein te schitteren. Bent u nog niet zeker van uw zaak en zou u de container een tijdje willen testen? Geen probleem, want bij ons kunt u een 20 voet container eveneens huren. En maakt u zich vooral geen zorgen om het transport. Hiervoor zet Gebr. Vermeer Container Transport gewoon het eigen materieel in. Lekker handig, zo’n containerexpert!

Natuurlijk voldoet onze ‘container 20ft’ aan alle eisen en regels die het internationale vervoer van goederen aan deze bakken stelt. Dat is echter niet de enige reden waarom u bij Gebr. Vermeer het beste uit bent. Zodra de deal is gesloten, leveren wij de container vliegensvlug aan u. Wat wil je met zo’n uitgebreid park aan vrachtwagens en diepladers om ze te vervoeren. Er is er bovendien altijd wel één voorzien van een container zijlader of autolaadkraan. De eerste heeft als voordeel dat de ‘container 20 ft’ bij aflevering meteen naast de truck kan worden geplaatst. Moet de unit verderop komen te staan, dan zetten wij hiervoor een autolaadkraan in.

Ideaal voor werkzaamheden buiten uw pand

Maar wat maakt die ‘container 20ft’ dan tot een alleskunner? Welnu, doordat deze zijn om te bouwen tot werkplaats en daarnaast tot vier stuks te schakelen zijn, krijgt u een enorme uitbreiding van uw werkruimte. Op uw verzoek verbouwen wij de container en richten deze in. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat u werkzaamheden heeft die u liever niet in het eigen pand uitvoert. Ook in dat geval is de ‘container 20ft’ ideaal, want deze is ook te gebruiken als lascontainer, testcontainer of geïsoleerde container. Wij kunnen de bak tevens in iedere gewenste kleur spuiten. En heeft u onverhoopt schade, dan is onze mobiele technische servicedienst er snel voor de reparatie.

Voor een offerte neemt u nu contact op

Neem nu contact op, ook voor een vrijblijvende offerte. Tot gauw bij Gebr. Vermeer!

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top