skip to Main Content

40 foot container kopen of huren, het kan beide

Een strak vormgegeven container, met toch een groot oppervlak aan ruimte én te benutten voor diverse doeleinden. Ziedaar de 40 foot container welke deel uitmaakt van het assortiment van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Weet u exact wat u wilt, dan kunt u meteen een exemplaar bestellen bij ons. Maar voor wie een tijdje wil proefdraaien met een 40ft container, moet weten dat wij deze ook verhuren. En voor het vervoer ervan schakelt u gewoon Gebr. Vermeer Container Transport in. Alles onder één dak, daar heeft u geen omkijken naar.

Laat uw container ombouwen. De opties zijn legio

We doen eveneens aan modificatie. Uw 40 foot container inzetten als extra magazijn? Een verstandige zet. Vliegensvlug biedt dit u de mogelijkheid om aanvullend voorraad op te slaan. Laat door ons in een magazijncontainer één of twee stellingen inbouwen of een ‘lang materiaalvoorziening’. Ook met de verlichting en stroomvoorzieningen houdt Gebr. Vermeer rekening.

Denkt u aan een ombouw tot kantoor, winkel, klaslokaal of kantine, dan plaatsen wij in de container eveneens een kachel, ventilatie, één of twee zijramen, een loopdeur en sloten met veiligheidscertificaat. Zelfs het meubilair kunnen we er voor u in zetten.

Meer dan eens heeft Gebr. Vermeer Industrial Movements bewezen dé specialist te zijn in containers. Behalve een 40 foot container kopen of huren, heeft u bij ons eveneens de keuze uit modellen van 20 foot of 10 foot. U vindt altijd waar u naar op zoek bent en valt daarbij terug op een expertise van drie decennia. Als logistieke dienstverlener zijn wij bovendien het neusje van de zalm waar het gaat om industriële transporten. Wij vervoeren niet alleen containers, ook voor verhuizingen van uw bedrijf of machines staan wij paraat. Met personeel dat uitblinkt in zowel deskundigheid als werkplezier.

40 foot container? Bij Gebr. Vermeer natuurlijk!

De zoekopdracht ’40 foot container’ bracht u hier, op de website van Gebr. Vermeer. Waarom? Als het gaat om oerdegelijke en toch betaalbare containers, weten klanten ons steeds opnieuw te vinden. Ook met u maken we graag kennis. Voor maatwerk, neemt u hier contact op.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top